Qui som

ANTONIO BEL PACHECO – Associat de GIPE núm. 3499

Registre d'agents immobiliaris de Catalunya (AICAT) núm. 1847

SIMCAT XXI és una empresa que va néixer amb la il·lusió d'assessorar oferint tots els serveis de gestió i intermediació immobiliària amb la màxima serietat, eficàcia i rapidesa.

 

Raons per confiar en SIMCAT XXI SL

Professionalitat


Tot l´equip estem especialitzats en la gestió comercial immobiliària, contínuament ens reciclem per poder atendre millor els clients.

 

Tracte personalitzat

Escoltem i busquem el que vostè ens demana, perquè decideixi fàcilment, nosaltres ens ocupem de tota la feina.

 

Experiència

Estem ajudant les persones als serveis immobiliaris des de l'any 2000, amb la nostra experiència sabem adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients, per trobar-los la finca desitjada.

 

Transparència

La nostra gestió es basa en una transparència total, on s'expliquen tots els passos a seguir clarament, amb sinceritat i eficàcia, pensant en el client, perquè no tingui sorpreses inesperades.

 

Tecnologia

Contínuament millorant la pàgina web i actualitzant els programes, perquè vostè pugui tenir tota la informació i arribar a lobjectiu desitjat, sigui llogar, comprar o vendre.

 

El client

Durant aquests catorze anys, el nostre afany és el que se'ns conegui per la nostra manera de fer i amb això, hem aconseguit que el client repeteixi i ens recomani als seus familiars i amistats.


Simcat XXI, asesores inmobiliarios en Figueres

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.