Serveis


SIMCAT XXI s'encarrega de la comercialització, en compravenda i lloguer, de cases, pisos, productes financers, oficines, locals i centres comercials, naus industrials, terrenys rústics i urbanitzables, els millors immobles de l'Alt Empordà i perifèries. SIMCAT XXI ofereix un assessorament continu durant tot el procés de cerca, negociació i signatura de contractes.


Es proporciona l'assessorament més adequat tant a promotors, propietaris o usuaris d'immobles, disposa de personal especialitzat a localitzar els millors emplaçaments per a qui cerca una nova ubicació o promotores interessades a desenvolupar nous projectes. És a dir, a cada moment s'ofereix un servei personalitzat i adequat a la necessitat de cada client.


Per què comprar un bé immoble a Espanya?


A SIMCAT XXI, tenim molt clar que els nostres clients busquen qualitat de vida, aleshores ens preguntem, on podem trobar aquesta qualitat de vida? en un entorn segur, amb bons serveis, amb bones comunicacions per terra, (com autovies i autopistes), per mar (fins i tot amb accés directe des de la barca al seu embarcador i jardí per una banda i per l'altra al carrer) i per aire ( aeroport de Girona a 25 minuts de l'aeroport de Perpigna a 30 minuts, amb nombrosos vols directes a importants ciutats), amb bones platges, amb molt bona gastronomia, amb seguretat al registre de la propietat, amb facilitats administratives, amb finques a bons preus, amb bones instal·lacions nàutiques, si és vostè. Navegant, etc.


L'Alt Empordà és la solució per assolir aquesta qualitat de vida.


Per la seva gastronomia, amb els millors restaurants del món a minuts de distància, (un exemple El Celler de Can Roca), per la seva proximitat a les millors platges, ja siguin de pedres o de sorra, amb les seves agradables i transparents aigües, i la proximitat a la muntanya, on passejar entre rius a l'estiu o esquiar a l'hivern, per les temperatures més càlides que al nord, pels millors avantatges fiscals que a França, pels manteniments més econòmics de les finques que a França, Etc.


Com es pot veure fàcilment, hi ha una majoria de beneficis per dur a terme la compra d'una propietat a Espanya, ja sigui una propietat per viure i gaudir-ne, com per adquirir-la per obtenir una rendibilitat, llogant-la.


A la zona de l'Alt Empordà, conviuen el Català i el Castellà com a llengües oficials, on tots els residents tenim el dret i l'obligació de conèixer una o altra, on cadascú es pot expressar amb la seva llengua sense cap mena de dificultat, a més per proximitat i antiguitat el francès és molt habitual, actualment, des de fa uns quants anys tots els joves també parlen l'anglès.


L'experiència ens porta a observar que finalment una gran majoria de compradors per a una segona residència acaben convertint-se en la primera residència, ja que la qualitat i diversitat de la nostra gent, la facilitat en els idiomes dels comerços i al carrer, fa que un s'asseu al seu país, a casa seva, sigui d'on sigui.


Barcelona és una ciutat europea única que combina amb èxit el turisme cultural i històric i el turisme turístic. Pràcticament no hi ha aquestes ciutats a Europa. Barcelona és la capital de Catalunya, situada al nord-est de la península ibèrica, una nació amb tradicions, una cuina i un idioma propi, diferent de la resta d'Espanya.


Els catalans estem molt orgullosos del seu ric patrimoni i l'han conservat amb èxit. La barreja de cultures fa de Barcelona un lloc absolutament sorprenent. Si calia descriure el centre de Barcelona en tres paraules, seria cultura, estil i harmonia.


Poques ciutats europees et poden oferir una varietat de tradicions culturals tan àmplia com Barcelona. Afegiu-hi el luxe de 4,2 km de platges properes al centre de la ciutat, el clima càlid gairebé tot l'any, i teniu tots els ingredients per a unes meravelloses vacances a Espanya.


Molts grans artistes van treballar aquí en algun moment de la seva vida, i l'impacte que van tenir a la ciutat encara es fa sentir avui. Dos d'aquests artistes són Picasso i Miró. Hi ha museus a la ciutat que acullen algunes de les obres més famoses d'aquests mestres. A més, hi ha desenes d'altres museus i galeries d'art per tota la ciutat, sempre es pot tocar la bellesa.


També podeu tastar alguns dels millors mariscs del Mediterrani, i si us agraden les tapes, hi ha molts restaurants i bars excel·lents al voltant. Si preferiu una cuina més tradicional, també hi ha molts restaurants que l'ofereixen.


Barcelona acull les obres mestres de molts grans arquitectes. El més famós dels quals és Antoni Gaudí. Arquitectes d'arreu del món admiren l'obra de Gaudí com a exemple d'un dels estils més singulars i distintius de l'arquitectura contemporània.


La basílica gegant, La Sagrada Família, és una de les seves obres més famoses.


Un altre objecte força popular creat per Gaudí és el Parc Güell.


El Barri Gòtic, la zona més antiga de la ciutat, reflecteix avui l'arquitectura gòtica i una mica romana.


Un lloc molt pintoresc és el Port Vell de Barcelona, ​​prop del qual s'aixeca el Monument a Cristòfor Colom.


Els Jocs Olímpics es van celebrar al turó de Montjuïc l'any 1992 i des d'aleshores hi ha diverses instal·lacions esportives, la principal de les quals és, és clar, l'Estadi Olímpic. En el mateix turó també es troben el Palau Nacional i la Font Màgica de Montjuic, una de les fonts més boniques d'Europa.


I els aficionats al futbol, ​​sens dubte, trobaran molt interessant visitar el Camp Nou, l'estadi del famós club de futbol Barcelona.

Aquesta és una petita llista de les activitats que es poden fer a Barcelona.


A nivell polític Espanya, aquesta considerada com una democràcia estable, formant part de la comunitat europea, això implica una infinitat d'avantatges a tots els efectes, laboralment, mobilitat, etc.


Si vostè adquireix un habitatge a Catalunya sàpiga que tenim un registre de la propietat impecable, això us donarà una total tranquil·litat, vostè tindrà unes escriptures on apareixerà com a propietari i així estarà registrat,


Simcat XXI, asesores inmobiliarios en Figueres

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.