Quina propietat és adequada per aconseguir el permís de residència per a inversors a Espanya?


Requisits d'inversió per al sector immobiliari espanyol:


En data 27 de setembre de 2013 va entrar en vigor 14/2013 BOE.es - BOE-A-2013-10074 Ley 14/2013, de 27 de septiembre, de apoyo a los emprendedores y su internacionalización.  • data de compra no anterior al 28 de setembre del 2013 (quan va entrar en vigor la llei espanyola 14/2013 "Sobre el suport als emprenedors i la seva internacionalització");  • el valor total dels objectes indicats a l'escriptura de compravenda no és inferior a cinc-cents mil euros (500.000 €); no importa si és un apartament/pis o 2,3,4 ect.

  • No pot ser propietari d'una participació en una propietat, encara que sigui més de cinc-cents mil euros (500.000 €);  • els béns immobles es poden comprar amb una hipoteca, però almenys cinc-cents mil euros (500.000 €) del seu valor s'han de pagar amb fons personals;  • El cost de construcció i renovació de les pròpies instal·lacions no es considerarà una inversió.


Juntament amb el comprador de l'immoble, aquest permís de residència pot ser obtingut per esposos, pares, fills menors, fills adults que siguin dependents econòmicament de l'inversor i no hagin creat la seva pròpia família.


Els documents de tots els membres de la família es poden presentar simultàniament amb l'inversor tant al propi país (Consolat espanyol) com a Espanya.


S'emet una visa daurada per dos anys alhora, després s'estén. Aquest permís de residència dóna dret a treballar i fer negocis a Espanya, i tampoc no té cap restricció sobre el nombre de dies a l'any d'estada/residència a Espanya. Al moment de la presentació de documents, ha d'estar legalment a Espanya. El temps de tramitació per obtenir una visa daurada és de 10 a 20 dies hàbils.


Requisits generals per a l'estada o la residència:


a) No trobar-se irregularment al territori espanyol.

b) Ser més gran de 18 anys.

c) No tenir antecedents penals a Espanya i als països on hagi residit durant els darrers cinc anys, per delictes previstos a l'ordenament jurídic espanyol.

d) No figurar com a rebutjable a l'espai territorial de països amb què Espanya tingui signat un conveni en aquest sentit.

e) Comptar amb una assegurança pública o una assegurança privada de malaltia concertada amb una Entitat asseguradora autoritzada per operar a Espanya.

f) Comptar amb recursos econòmics suficients per a si i per als membres de la família durant el període de residència a Espanya.

g) Abonar la taxa per tramitació de lautorització o visat.


Simcat XXI, asesores inmobiliarios en Figueres

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.