ANTONIO BEL PACHECO - Associat de GIPE n º 3499

Registre d'agents immobiliaris de Catalunya (AICAT) n º 1847

SIMCAT XXI és una empresa que va néixer amb la il·lusió d'assessorar oferint tots els serveis de gestió i intermediació immobiliària amb la màxima serietat, eficàcia i rapidesa.

 

Raons per confiar en SIMCAT XXI SL

Professionalitat

Tot l'equip estem especialitzats en la gestió comercial immobiliària, contínuament ens reciclem per poder atendre millor als clients.

 

Tracte personalitzat

Escoltem i busquem el que vostè ens demana, perquè decideixi fàcilment, nosaltres ens ocupem de tot el treball.

 

Experiència

Estem ajudant a les persones en els serveis immobiliaris des de l'any 2000, amb la nostra experiència sabem adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients, per trobar la finca desitjada.

 

Transparència

La nostra gestió es basa en una transparència total, en la qual s'expliquen tots els passos a seguir clarament, amb sinceritat i eficàcia, pensant en el client, perquè no tingui sorpreses inesperades.

 

Tecnologia

Contínuament millorant la pàgina web i actualitzant els programes, per tu tenir tota la informació i arribar a l'objectiu desitjat, sigui llogant, comprar o vendre.

 

El client

Durant aquests catorze anys, el nostre interès és el que se'ns conegui per la nostra manera de fer i amb això, hem aconseguit que el client repeteixi i ens recomani als seus familiars i amistats.

 

Publicitat

Moltes vegades el client també ens arriba a través de la premsa o ràdio, i lògicament per internet.

 

El nostre àmbit de treball

Principalment la nostra zona de treball és l'Alt Empordà, cobrint la zona en un radi de mitja hora des de Figueres a la plana de l'Empordà, treballant des precioses finques a peu de platja, cases a la part més alta del l'Empordà amb espectaculars vistes, passant per les finques de la ciutat de Figueres, que centralitza la comarca.

 

SIMCAT XXI s'encarrega de la comercialització, en compravenda i lloguer, de cases, pisos, productes financers, oficines, locals i centres comercials, naus industrials, terrenys rústics i urbanitzables, els millors immobles de l'Alt Empordà i perifèries. SIMCAT XXI ofereix un assessorament continu durant tot el procés de recerca, negociació i signatura de contractes.

Es proporciona l'assessorament més adequat tant a promotors, propietaris o usuaris d'immobles, disposa de personal especialitzat en localitzar els millors emplaçaments per a qui busca una nova ubicació o promotores interessades en desenvolupar nous projectes. És a dir, en cada moment s'ofereix un servei personalitzat i adequat a la necessitat de cada client

.